Kickboksen op de Zuidas

Zoek je een workout die jouw vetverbranding vól aanzet, waarvan je sterker wordt én tegelijkertijd nieuwe skills leert? Dan is Kickboksen dé workout voor jou.

Let op! De plaatsen zijn gelimiteerd. VOL = VOL!

Kickbokstraining bij Anytime Fitness

Bij Anytime Fitness Zuidas combineren we techniek, uithoudingsvermogen en power tijdens de leukste kickbokstrainingen in Amsterdam. Al zes jaar lang zijn we een begrip op het gebied van kickboksen in Amsterdam, aan de Zuidas, Buitenveldert en Amstelveen. Daarin hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van een fijne sfeer, waarin we de perfecte mix bieden van een goede workout en een focus op techniek. 

Waarom kickboksen?

Dé voordelen van kickbokstraining bij Anytime Fitness Zuidas

Vetverbranding

Conditieverbetering

Techniekverbetering

Krachttoename

Meer zelfvertrouwen

Meerdere niveaus

Onze vijf ervaren docenten kennen ieder een eigen stijl van les geven, maar zijn met al hun ervaring perfect in staat om de trainingen aan te passen aan de deelnemers. Zo bieden we workouts voor beginners, speciale techniektrainingen én trainingen waarbij de focus ligt op kracht en conditie. Kortom: divers, gezellig én doelgericht!

Alles onder één dak

Om de resultaten van de kickbokstainingen nóg verder te verbeteren, kun je deze combineren met krachttraining. En ook dit kan onbeperkt met een lidmaatschap bij Anytime Fitness Zuidas.

Ons huidig rooster

Ma  17:00 – 18:00  Jeugd Kickbokstraining (13 t/m 17 jaar) met Marvin

Ma  20:00 – 21:00 Zaktraining met Raymil

Wo 18:30 – 19:30   Kickbokstraining met  Raymil

Do  19:30 – 20:30 Zaktraining met Lainel

Vr   17:00 – 18:00  Jeugd Kickbokstraining (13 t/m 17 jaar) met Loek

Za  12:00 – 13:00  Zaktraining met Marvin

Zo  12:15 – 13:15   Kickbokstraining met Mounier

Boksfit4-WEb
Boksfit3-Web

Ervaren Trainers

Onze vaste én ervaren Trainers Erkan Demir, Raymil Samuel, Lucien Cairo, Lainel Nimmermeer, Loek Veerkamp  en Marvin Wolf staan voor je klaar en gaan graag met je aan de slag!

Interesse?

Klik op de button en vraag direct een gratis 7-dagen pas aan óf bel 020 66 11 908 voor meer informatie óf om een proeftraining in te plannen.

Gratis uitproberen?

Weet jij niet of Anytime Fitness Zuidas iets voor jou is of wil je een proefles meedoen? Claim dan direct jouw gratis 7-dagenpas en ervaar het zelf.

Anytime Fitness uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!