Selecteer een pagina

Kickboksen op de Zuidas

Zoek je een workout die jouw vetverbranding vól aanzet, waarvan je sterker wordt én tegelijkertijd nieuwe skills leert? Dan is Kickboksen dé workout voor jou.

Let op! De plaatsen zijn gelimiteerd. VOL = VOL!

Kickbokstraining bij Anytime Fitness

Bij Anytime Fitness Zuidas combineren we techniek, uithoudingsvermogen en power tijdens de leukste kickbokstrainingen in Amsterdam. Al zes jaar lang zijn we een begrip op het gebied van kickboksen in Amsterdam, aan de Zuidas, Buitenveldert en Amstelveen. Daarin hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van een fijne sfeer, waarin we de perfecte mix bieden van een goede workout en een focus op techniek. 

Waarom kickboksen?

Dé voordelen van kickbokstraining bij Anytime Fitness Zuidas

Vetverbranding

Conditieverbetering

Techniekverbetering

Krachttoename

Meer zelfvertrouwen

Meerdere niveaus

Onze vijf ervaren docenten kennen ieder een eigen stijl van les geven, maar zijn met al hun ervaring perfect in staat om de trainingen aan te passen aan de deelnemers. Zo bieden we workouts voor beginners, speciale techniektrainingen én trainingen waarbij de focus ligt op kracht en conditie. Kortom: divers, gezellig én doelgericht!

Alles onder één dak

Om de resultaten van de kickbokstainingen nóg verder te verbeteren, kun je deze combineren met krachttraining. En ook dit kan onbeperkt met een lidmaatschap bij Anytime Fitness Zuidas.

Buitentrainingen

Vanwege de tijdelijke lockdown bieden wij op dit moment al onze trainingen buiten aan. We hebben twee locaties: op maandagavond hangen we stootkussens op in het Gijsbrecht van Aemstelpark; op woensdag, donderdag en zondag zijn we bij onze Cross Container aan de Laan van Kronenburg 2, Amstelveen. Bij al deze trainingen is er dus geen fysiek contact. Wanneer dit weer toegestaan is, gaan we ook weer verder met combinaties oefenen in tweetallen. Klik hier voor het lesrooster.

Ervaren Trainers

Onze vaste én ervaren Trainers Erkan Demir, Raymil Samuel, Lucien Cairo, Lainel Nimmermeer en Marvin Wolf staan voor je klaar en gaan graag met je aan de slag!

Interesse?

Klik op de button en vraag direct een gratis 7-dagen pas aan óf bel 020 66 11 908 voor meer informatie óf om een proeftraining in te plannen.

Gratis uitproberen?

Weet jij niet of Anytime Fitness Zuidas iets voor jou is of wil je een proefles meedoen? Claim dan direct jouw gratis 7-dagenpas en ervaar het zelf.